Intretinerea Produselor din Piele

10 moduri de a ingriji produsele din piele naturala

10 moduri de a avea grija de pielea naturala

Cu siguranta, produsele din piele naturala sunt unele dintre cele mai cautate si apreciate articole de imbracaminte si accesorii. Pentru a te asigura ca produsele tale fie ca e vorba de un portofel sau o geanta, raman frumoase si functionale timp indelungat, este important sa le ingrijesti corespunzator. Iata 10 moduri prin care poti avea grija de produsele tale din piele naturala:

  1. Curatarea regulata – curata produsele din piele naturala cu un burete moale sau o carpa umeda in mod regulat, pentru a indeparta praful si murdaria.
  2. Evita apa – pielea naturala poate fi sensibila la apa, deci evita sa iti uzi produsele din piele naturala sau sa le expui la ploaie. Daca totusi produsele tale se uda, sterge-le cu un prosop moale si lasa-le sa se usuce la aer.
  3. Protejeaza-le de soare – expunerea la soare poate deteriora pielea naturala si poate cauza decolorarea acesteia. Daca vrei sa porti produsele tale din piele in timpul verii, protejeaza-le cu un spray special pentru protectie solara.
  4. Hidrateaza pielea – pielea naturala poate deveni uscata si sa se crapeasca in timp, asa ca asigura-te ca o hidratezi cu un ulei special pentru piele sau o crema hidratanta.
  5. Inlocuieste captuselile deteriorate – in cazul in care captuselile produselor tale din piele s-au deteriorat, inlocuieste-le cat mai curand posibil pentru a preveni deteriorarea pielii.
  6. Stoarce-le bine – dupa ce le-ai curatat, stoarce bine buretele sau carpa pentru a preveni excesul de apa sa ajunga pe piele.
  7. Evita produsele de curatare abrasive – produsele de curatare agresive pot deteriora pielea naturala, deci asigura-te ca folosesti numai produse special concepute pentru pielea naturala.
  8. Protejeaza-le de zgarieturi – pielea naturala poate fi zgariata usor, asa ca evita sa o expui la suprafete dure sau sa o freci cu obiecte aspre.
  9. Depozitare adecvata – depoziteaza produsele tale din piele naturala intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina directa a soarelui si de alte surse de caldura.
  10. Apeleaza la un specialist – in cazul in care produsele tale din piele naturala au nevoie de o curatare sau intretinere speciala, apeleaza la un specialist in curatarea si intretinerea pielii naturale pentru cele mai bune rezultate.