5% reducere la plata cu cardul!

Shopping Cart

0 / 0,00 lei

Conditii de garantie

TERMENI DE GARANȚIE

Felicitări, ați făcut cea mai bună alegere. Produsul achiziționat corespunde standardelor de calitate cele mai înalte, iar întreținerea lui corespunzătoare vă va satisface maxim. Produsele sunt fabricate conform normelor europene de calitate și certificate de producător.

PERIOADA GARANȚIEI: 6 luni

  1. CONDIŢII DE GARANȚIE

1.1 Durata garanției pentru produsele cumpărate de la GENTA este ienționată mai sus.

1.2 Garanția se derulează de la data cumpărării produselor.

1.3 În cazul în care se constată defecțiuni datorate exploatării incorecte a produsului, beneficiarul va suporta contravaloarea pieselor înlocuite și taxelor de livrare a produsului.

1.4. În cazul în care produsul prezintă orice fel de defecțiune de producție, acesta va fi înlocuit în mod gratuit.

1.5. Împreuna cu cererea de garanție, la fiecare solicitare trebuie prezentată si factura de achiziție a produsului sau cardul de garanție.

1.6. SC GENTA LEATHER PRODUCTS SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru defecțiunile ulterioare cauzate asupra produsului cumpărat, în afară de defectele de fabrică.

  1. GARANȚIA SE OFERĂ

2.1 Pentru toate articolele cumpărate de la Genta, oferim o garanție pe perioadă de 6 luni de zile în condițiile respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Husele cu fețele din piele naturală cu suprafața lucioasă se îngrijesc prin aplicarea unui strat de cremă pe culoare sau neutră, cu ajutorul unei cârpe moi, după ce în prealabil au fost îndepărtate resturile de praf sau murdărie cu o cârpă. Husele cu fețe din piele naturală se îngrijesc cu ajutorul unei cârpe moi, uscate sau cu ajutorul unei perii cu peri moi. În ambele situații este contraindicată folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorări ale fețelor din piele.

  1. CONDIȚII ÎN CARE GARANȚIA DEVINE INAPLICABILĂ SAU NULĂ:

3.1 Uzura morală și uzura fizică normală a produsului.

3.1 Decolorarea produsului sau a unor părți componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursă puternica de căldura, umiditate, transpirație, ploaie, zăpadă, etc.).

3.2 Deteriorări ale produsului în urma unor calamități (foc, cutremur, inundație, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt.

3.3 Defecte produse de transportul, manipularea și depozitarea în condiții improprii (temperatură și umiditate excesive, transpirație, șocuri termice – variații de tip cald / rece, imersare, etc.).

3.4 Defecte cauzate de utilizarea neadecvată, in mod abuziv, incorectă, modificată a produsului și/sau în condiții improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat și proiectat.

3.5 Intervenția, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului.

3.6 Deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (rupere, agățare, lovire, zgâriere, scăpare etc.), animale de companie, rozătoare și alți dăunători cum ar fi cei chimici

– întreținere defectuoasă (curățarea folosind metode sau produse  neadecvate).

  1. NU FAC OBIECTUL GARANȚIEI, NEFIIND CONSIDERATE DEFECTE DE FABRICAȚIE:

4.1 Particularități ale pieilor naturale: nervuri, mici diferențe de culoare, semne caracteristice și neregularități – tocmai acest lucru arată autenticitatea și calitatea pieilor din care sunt confecționate.

4.2 Micile neregularități și imperfecțiuni ale produselor sau ale părților din produse confecționate manual.

4.3 Pieile care au fost ceruite și lustruite manual: în acest caz pielea continuă să se “uzeze” în mod natural – escoriațile de culoare de la suprafața pieilor reprezintă un efect intenționat care are loc doar după purtare și tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei Genta la adresa de email: contact@genta.ro sau comenzi@genta.ro iar ulterior pentru

soluționarea reclamației va trebui să prezentați factura de cumpărare sau cardul de garanție a produsului respectiv și produsul cu eventualele accesorii, împachetat foarte bine pentru a nu se deteriora în timpul transportului.

Vă mulțumim pentru că ați ales produsele noastre.

Vă așteptăm cu nerăbdare și data următoare.

Cu drag, echipa Genta

×
CUPON 5% REDUCERE
Inscrie-te la newsletter acum si primesti 5% reducere la orice comanda.
    SUBSCRIBE
    Sunt de acord cu termenii si conditiile