BORSETE DIN PIELE

Bun venit la magazinul online Genta, destinatia ta de incredere pentru borsete din piele naturala pentru barbati! Suntem mandri sa fim producatorul si furnizorul tau preferat pentru borsete de inalta calitate, care adauga un plus de stil, functionalitate si comoditate in viata ta activa.

Afișez toate cele 2 rezultate

Aceasta categorie de borsete din piele este destinata barbatilor doritori de organizare si eleganta. Stim ca pentru ei este foarte importanta utilitatea unui produs si beneficiile pe care acesta le are. Pentru acest lucru, am creat special o categorie de borsete care sa reuseasca sa le indeplineasca toate dorintele. Confectionate din piele naturala, acestea au o lunga durata de viata si o rezistenta foarte ridicata. Pe langa acest lucru, compartimentarea lor interioara este una excelenta. Desi marimea lor este una medie, in interior dispun de un spatiu generos, permitand transportarea diferitelor lucruri, acte etc.

Care sunt categoriile de borsete ce le poti gasi pe Genta?

Prima categorie de borsete intalnita pe site-ul nostru este cea de borsete de mana. Acestea sunt usor de utilizat, spatioase, beneficiind de tot ceea ce ar trebui sa dispuna o borseta ideala. Cea de a doua categorie sunt borsetele de umar. Asemenea celor de mana, acestea dispun de o buna compartimentare interioara. Astfel te poti bucura de organizare si in acelasi timp de intimitate. Indiferent ce fel de borseta ai alege, Genta te poate asigura ca vei fi multumit atat de calitatea produsului cat si de cea a serviciilor oferite. Astfel alegand magazinul nostru, poti beneficia de produse din piele 100% naturala, livrare in 48 de ore si retur gratuit in 14 zile.