Termeni si conditii

Bun venit pe site-ul genta.ro, detinut de Datan Vision Invest SRL. Folosirea acestui site si a serviciilor noastre implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda.

Definitii

  1. "Site-ul" se refera la site-ul web genta.ro 
  2. "Noi", "ne" sau "nostru" se refera la Datan Vision Invest SRL 
  3. "Clientul", "utilizatorul" sau "dumneavoastra" se refera la orice persoana fizica sau juridica care acceseaza sau foloseste site-ul 
  4. "Produse" se refera la produsele oferite spre vanzare pe site-ul nostru, inclusiv produse personalizate 
  5. "Comanda" se refera la o comanda plasata de catre client pentru achizitionarea de produse prin intermediul site-ului.

Informatii despre noi

Datan Vision Invest SRL este o societate inregistrata in Romania, avand sediul social in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/2032/2021 si codul fiscal 44169347. Pentru orice intrebare sau nelamurire, puteti sa ne contactati prin email la adresa contact@genta.ro sau prin telefon la numarul 0742662200.

Conditii de utilizare

Accesul si utilizarea site-ului este permis numai persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani sau cu acordul parintilor sau tutorilor legali. 
Este interzisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, vanzarea sau utilizarea in orice alt mod a continutului site-ului sau a oricarei parti fara acordul societatii Datan Vision Invest SRL.