SUPORT ACCESORII / TAVITE

Bun venit la magazinul online Genta, destinatia ta de incredere pentru suporturi si tavite din piele naturala pentru accesorii! Suntem mandri sa fim producatorul si furnizorul tau preferat pentru produse de inalta calitate, care adauga un plus de organizare si eleganta in spatiul tau.

Afișez toate cele 7 rezultate

De multe ori in viata de zi cu zi ni se intampla sa ne pierdem lucruri. Uneori cheia de la masina este de negasit, alteori cea de la casa, alteori nu gasim un pix exact cand avem cea mai mare nevoie de el. Pentru a ne face viata mai usoara, Genta s-a gandit la o soluite ce ne poate scapa de astfel de naplaceri. Astfel in atelierul Genta a luat nastere tavita tip suport pentru accesorii. Aceasta este confectionata din 100% piele naturala, de calitate, ce ii ofera longevitate dar totodata si un design unic. Mai mult decat atat, datorita proprietatilor specifice pielii, in timp, tavita se va transforma, schimbandu-si nuantele, ceea ce ii confera eleganta si originalitate. Acest accesoriu este realizat handmade in atelierul Genta, cu multa atentie si rabdare de catre oameni pasionati si dedicati intru totul rafinamentului si elegantei.

Ce categorii de suport pentru accesorii gasesti pe Genta?

Prima categorie este cea a tavitelor simple. Acestea sunt ideale in pastrarea cheilor, a maruntisului, pixuri etc. Cea de a doua categorie este cea a tavitelor personalizate. Astfel ai posibilitatea de a le face unice prin adaugarea unui mesaj personal, ales de tine. Acestea pot deveni cadoul perfect pentru cineva drag.