Despre Noi

Genta
Despre NOI
Echipa Genta dispune de un numar generos de tineri profesionisti, cunoscatori ai trendurilor contemporane, care se axeaza pe nevoile diferentiate ale fiecarui client in parte. In ateliere se produc o gama larga de articole care sa fie potrivite dorintelor unui grup divers de oameni, indiferent de domeniul in care se afla.
Afla povestea brandului Genta.
Accesoriile prezinta un iz de rafinament prin simplitatea modelelor si prin atentia acordata fiecarui detaliu in parte. In plus, produsele sunt confectionate din piele naturala, fapt ce, in timp, confera un aspect unic, specific fiecarui articol in parte, datorita schimbarii de nuante. In acest fel, te poti bucura pentru un timp indelugant de un produs autentic si particular.
GEnta leather products Srl
Producator articole din piele
Genta Leather Products SRL este o firma de accesorii din piele, lucrate manual si mecanizat in atelierele proprii. Brandul romanesc din Transilvania este axat pe calitatea deosebita a materialelor prime utilizate si a tehnicilor de productie moderne, cat si pe originalitatea designului articolelor. In acest fel, Genta iti asigura produse de calitate ridicata, autentice si produse in tara.
handcrafted badge
 • Piele naturala
  Toate produsele noastre sunt realizate din piele naturala.
 • Calitate Handmade
  Produsele sunt realizate manual, in atelierele Genta.
 • Retur gratut
  Politica noastra permite returul gratuit pana la 14 zile.
piele naturala genta
0
  0
  Cosul Tau
  Cosul tau este golInapoi la magazin
  ×