Afișez 1 - 20 din 50 de rezultate

HUSE DIN PIELE

Husele din piele sunt cu adevarat unele dintre cele mai importante accesorii de care are nevoie o persoana. Acestea au un rol esential fiind menite sa acopere, sa adaposteasca si cel mai important sa protejeze.

Magazinul Genta dispune de o gama larga de huse din piele naturala, confectionate handmade in propriu atelier. Acestea au un design unic, remarcandu-se prin eleganta lor, data de simplitatea cu care sunt concepute.

Ce tipuri de huse poti gasi?

In primul rand pe Genta vei gasi huse pentru laptop/macbook sau  tableta. Acestea sunt confectionate in asa fel incat acopera si protejeaza perfect dispozitivele, pielea din care sunt cofectionate fiind foarte rezistenta dar in acelasi timp finuta si eleganta. Interiorul este la randul sau foarte bine conceput, din materiale moi, fara a lasa zgarieturi pe laptop/macbook sau tableta.

Al doilea tip este cel de huse pentru pasaport. Aceasta husa iti permite pastrarea in siguranta a documentului(fiind confectionata din piele naturala de calitate), ferindu-l de orice factori care l-ar putea deteriora. Un alt tip este cel de huse pentru carduri. Acest tip, este potrivit pentru persoanele care isi doresc organizare, deoarece cardurile fiind documente mici se pot pierde cu usurinta, insa o astfel de husa va impiedica acest lucru.